VISTANO Psychologie når som helst, hvor som helst ... gode råd i enhver henseende!

Din sikkerhed ved Vistano Psykologi

Vores løfte

Sikkerhed er det vigtigste fundament, når du er på internettet. Sikkerhed er frem for alt det vigtigste grundlag for den tillid, du placerer i os, når du beskriver dit problem for konsulenterne. Tillid er fundamentet for ethvert forhold og er især baseret på åbenhed, gennemsigtighed og den altid gode følelse af at være i gode hænder.

Vores privatlivspolitik skal være let og forståeligt for alle. Privatlivspolitikken bruger generelt de officielle vilkår i den generelle databeskyttelsesforordning (DSGVO). De officielle definitioner er forklaret i artikel 4 DSGVO.

Vi ønsker at holde din tillid til os ved at sikre maksimal personlig rækkevidde, teknisk sikkerhed, fakturering gennemsigtighed, omkostningsstyring og privatliv. Den seriøse håndtering af online rådgivning og domsfrihed i forhold til din rådgivningsanmodning skal give dig den gode følelse, der gør Vistano mere end 15-år til den velrenommerede og sikre partner for mere end 150.000-rådgivere.

Vi sørger for at ...

fortrolighed

Dine bekymringer og dine drøftelser med konsulenter eller medarbejdere holdes altid strengt fortrolige, ikke optaget og behandles altid helt sikkert. Konsulenten er altid underlagt fortroligheden af ​​indholdet af diskussionerne med vores medarbejdere, så længe der ikke er nogen fare for liv og lemmer.

rådgivning kvalitet

Du modtager altid en kvalificeret høring med os ved først at høre alle konsulenter i en uafhængig høring og få os til at bevise vores kvalifikationer. Alle anmeldelser, som vi modtager fra dig til en høring, kontrolleres hos os. Hvis der er tegn på kvalitetsnedskæringer, vil vi gøre vores bedste for at sikre, at kvaliteten af ​​vores råd er bæredygtig.

Omkostningsstyring

Du forbliver altid i kontrol med dine omkostninger ved at fakturere til den anden, opkræver ikke straks aflyste opkald og giver dig klare statistikker om dine udgifter. Du har altid fuld omkostningskontrol ved at foretage forudbetalinger eller fastsætte din kundegrænse. For faktureringsspørgsmål er vores servicecenter altid tilgængelig for dig som kontaktperson.

Teknisk sikkerhed

Vores tekniske ressourcer opfylder altid høje sikkerhedsstandarder. Alle vigtige data, som du sender til os via internettet, bliver krypteret. Alle data, som vi indsamler fra dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med anerkendte regler for datasikkerhed og gjorde ingen tredje digitalt tilgængelige.

Sicherheit

Ved at skabe et "fantasy navn" med os, vil du ikke gøre dit rigtige navn offentligt synligt på vores platform. Dit telefonnummer vil heller ikke blive vist offentligt, da vi vil ringe til både dig og konsulenten tilbage fra vores telefonsystem for senere at formidle dig.

Noter om databeskyttelse

Vi følger nøje lovbestemmelserne for at sikre sikkerheden af ​​dine data. Dine personlige data er altid sikre med os og beskyttet af digitale sikkerhedsfunktioner. Enhver online kommunikation af personlige data er altid krypteret med sikkerhed til vores systemer. Vores hjemmesider er beskyttet af tekniske foranstaltninger mod såkaldt "hacking" som muligt mod ekstern adgang.

Hvad er personlige data?

Personoplysninger i form af databeskyttelse er alle oplysninger vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person. Disse omfatter for eksempel for- og efternavn, postadresse, telefonnumre eller e-mail-adresser.

Hvorfor gemmer vi data?

For "normal" drift af vores hjemmeside gemmes nogle af disse data. Men når du registrerer, skal vi spørge de data, vi har brug for til at levere en konsulenttjeneste. For eksempel har vi brug for dit telefonnummer under telefonhøring for at formidle dig eller din e-mail-adresse for at kunne nulstille en glemt adgangskode.

Hvis du forpligter os til at levere en tjeneste, som f.eks. Fakturering, opbevarer vi disse data i det omfang det er nødvendigt for levering og udførelse. Det kan være nødvendigt at dele dine personlige oplysninger med virksomheder, vi bruger til at levere tjenesten eller til at behandle kontrakten. Disse er som regel kun tjenesteudbydere i betalingstransaktioner.

Efter udløb af skat og handelsretlige perioder og opsigelse af kontrakten vil dine data blive blokeret og slettet, hvis det ønskes.

Databeskyttelsesansvarlig

For alle databeskyttelsesspørgsmål og meddelelser bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlig:

Dominik Fünkner
E-mail: Fuenkner@datenschutzexperte.de
Hjemmeside: www.datenschutzexperte.de

eller os

isee newmedia GmbH,
Bechtenwaldstrasse 5,
65931 Frankfurt
Telefon: 069 344090
E-mail: datenschutz@isee.de

Databehandling ved at besøge vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmesider, er det teknisk nødvendigt at din webbrowser overfører data til vores webserver. Følgende data registreres under en løbende forbindelse til kommunikation mellem din internetbrowser og vores webserver:

  • Besøgt domæne og side
  • Dato og klokkeslæt for anmodningen
  • Side, hvorfra filen blev anmodet om
  • Adgangsstatus (overførselsfil, fil ikke fundet osv.)
  • Brug af webbrowser og operativsystem
  • IP-adressen på den anmodende computer
  • Overført mængde data

Vi indsamler de angivne data for at sikre en jævn forbindelse af hjemmesiden og for at lette brugerens behagelige brug af vores hjemmeside. Desuden tjener logfilen evalueringen af ​​systemets sikkerhed og stabilitet samt administrative formål. Retsgrundlaget for midlertidig opbevaring af data eller logfiler er Art. 6 para. 1 tændt. f DSGVO.

Af tekniske årsager, især for at afværge angreb på vores webserver, kan disse data midlertidigt opbevares af os. En konklusion til enkeltpersoner er ikke mulig på grundlag af disse data. Efter syv dage anonymiseres dataene ved at forkorte IP-adressen på domæneniveau, så det ikke længere er muligt at relatere til den enkelte bruger. Der er ingen evaluering af disse data undtagen for statistiske formål i anonym form. En sammenlægning af disse data med data fra andre datakilder vil ikke blive gjort.

Kontaktformular og kontakt via e-mail

Hvis du sender os via kontaktformular eller e-mail-forespørgsler, gemmes dine oplysninger fra forespørgselsformularen eller din e-mail, herunder de kontaktoplysninger, du har angivet med henblik på behandling af anmodningen, og i tilfælde af opfølgende spørgsmål gemmes hos os. Vi sender disse data internt for at behandle din anmodning. Hvis din forespørgsel angiver et behov for ekstern overførsel af dine data, læs venligst afsnittet "Brug af dine data til andre formål". Retsgrundlaget for behandlingen af ​​data er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO og Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO, hvis din anmodning vedrører indgåelse af en kontrakt. Dine data slettes ikke automatisk efter behandlingen af ​​din anmodning, fordi vi gerne vil hjælpe dig ved at lagre en supportproces til opfølgningsspørgsmål hurtigere og bedre til løsning af driftsproblemer. Selvfølgelig kan du udøve din ret til at slette disse data ved at henvende os til enhver tid.

Registrering hos Vistano

Du har mulighed for at registrere for visse, leverede eller refererede tjenester, der er tilgængelige på vores hjemmeside, og dermed oprette en brugerprofil. Som en del af registreringen og opsætning, vi indsamler og bruger følgende personoplysninger: fornavn, efternavn, titel, brugernavn, password (PIN-kode), postadresse, telefonnummer, fødselsdato, brugerens e-mail-adresse, dato og tidspunkt for registrering, herunder IP-adresse ,

Derudover kan frivillige oplysninger gives, såsom kontooplysninger / SEPA-mandat, stjernetegn, handelslicenser (konsulenter) eller lignende. Obligatoriske oplysninger med henblik på registrering vil blive vist i indgangsformularerne som obligatoriske. Med din brugerkonto får du mulighed for at bruge yderligere dele af vores hjemmeside og til at logge ind for de tilbud, du har købt. Retsgrundlaget for databehandlingen er med samtykke Art. 6 Abs. 1 lit. en DSGVO eller Art.6 para. 1 lit. b DSGVO, hvis behandling er nødvendig for at levere de ønskede tjenester. Dine data bliver slettet, så snart brugerkontoen på vores hjemmeside er slettet, og der er ingen lovbestemte lagerkrav. En ændring og / eller sletning af din konto, herunder de angivne data fra dig, kan du foretage ændringer direkte i din konto, eller forårsage gennem passende budskab til det oprindeligt opkaldt ansvarlig for et login normalt.

Nyhedsbrev / Postbogstaver

Hvis du ønsker at modtage det nyhedsbrev, der tilbydes på hjemmesiden eller vores postkampagner med regelmæssig information om vores tilbud og produkter, kræver vi din e-mail-adresse eller din postadresse. For at sende nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte double-opt-in procedure. Det betyder, at vi kun vil sende dig vores nyhedsbrev via e-mail, hvis du udtrykkeligt har bekræftet os, at du accepterer afsendelse af nyhedsbreve. I første omgang modtager du en e-mail med et link, der bekræfter, at du som e-mail til den tilsvarende e-mail-adresse vil modtage nyhedsbreve i fremtiden. Med bekræftelsen giver du os dit samtykke i henhold til Art. 6 para. 1 tændt. en DSGVO, at vi muligvis bruger dine personlige data med det formål at sende det ønskede nyhedsbrev.
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev gemmer vi, ud over den tid, der kræves til at sende e-mail-adresse, IP-adresse, hvorfra du har du tilmeldt nyhedsbrevet og dato og tidspunkt for registrering og bekræftelse til et eventuelt misbrug at forstå senere.
Du kan afmelde indsat i hvert nyhedsbrev link eller en e-mail til de ovenfor identificerede ledere, eller aktivere efter du er logget ind på din personlige side og, deaktivere nyhedsbrevet til enhver tid. Det samme gælder for postleverancer. Efter logoff din e-mail eller postadresse vil straks blive fjernet fra vores mailingliste, i det omfang har du udtrykkeligt samtykke til fortsat brug af de indsamlede data eller fortsatte behandlingen ellers er tilladt ved lov.

Telefon / chat funktion

Hvis du bruger funktioner, der tilbydes på hjemmesiden telefoni eller chat, ingen tale indhold (lyd) er af os i telefoni gemt, men kun den nødvendige faktureringsoplysninger såsom start- og sluttidspunkt, dato, abonnent ID'er. I chatfunktionen gemmer vi også chatoversigten til den rådgivende deltagers og rådgiverens deltagelse. Disse data er kun tilgængelige for de registrerede efter login, i et sikret og krypteret miljø. Tidligere nævnte data vil blive behandlet med det formål at besvare din anmodning og opfylde vores service. Retsgrundlaget for databehandling er Art. 6 para. 1 tændt. b DSGVO, da behandlingen er nødvendig for at levere de ønskede tjenester. Dine data bliver slettet, så snart brugerkontoen på vores hjemmeside er slettet, og der er ingen lovbestemte lagerkrav.

Kommentarfunktion / evalueringsfunktion

Hvis du vil bruge kommentaren, der tilbydes på hjemmesiden eller vores evalueringsfunktion, gemmer vi indholdet af din kommentar eller mængden og indholdet af din anmeldelse. Afhængigt af indholdet af din kommentar er retsgrundlaget for behandling af dataene Art 6 para. 1 tændt. b DSGVO ved bearbejdning af at levere de ønskede tjenester er nødvendige eller vores legitim interesse i den løbende forbedring af vores tilbud i overensstemmelse med art. 6 para. 1 tændt f DSGVO. Dine data slettes, hvis det ikke længere er nødvendigt for de formål, som de indsamles for. Retlige opbevaringsforpligtelser forbliver upåvirket.

Cookies

Vores hjemmeside bruger cookies, som opbevares af browseren på din enhed, og som indeholder visse indstillinger for brugen af ​​hjemmesiden (f.eks. For den aktuelle session). Cookies tjener til at gøre vores tilbud mere brugervenligt, effektivt og sikkert. Cookies er små tekstfiler, der er gemt på din enhed og gemt af din browser. De fleste af de cookies, vi bruger, er såkaldte session cookies, som automatisk slettes efter at browseren er lukket. Andre cookies forbliver gemt på din enhed, indtil du sletter dem, eller hukommelsen udløber. Disse cookies giver os mulighed for at genkende din browser på dit næste besøg.
I nogle tilfælde bruges cookies til at forenkle webprocesser ved at gemme indstillinger (f.eks. Levering af allerede valgte indstillinger). Hvis individuelle personoplysninger behandles af individuelle cookies, som implementeres af os, udføres behandlingen i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO enten til udførelse af kontrakten eller i overensstemmelse med artikel 6 para. 1 tændt. f DSGVO til sikring af vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet på hjemmesiden samt et kundevenligt og effektivt design af sidebesøg.
Du kan indstille din browser, så du kun er informeret om indstillingen af ​​cookies og cookies kun fra sag til sag, accept af cookies til bestemte tilfælde eller generelt udelukker og aktiverer automatisk sletning af cookies, når du lukker browseren. Cookieindstillingerne kan administreres under følgende links for den respektive browser.

Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/cookies-allow-and-dispose
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&hlrm=da&answer=95647
Safari: https: //support.apple.com/kb/ph21411 locale = da_DK?
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Du kan også individuelt styre cookies i mange virksomheder og funktioner, der bruges til reklame. Brug de relevante brugerværktøjer, der findes på https://www.aboutads.info/choices/ eller http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices
De fleste browsere tilbyder også en såkaldt "Do-Not-Track-funktion", som giver dig mulighed for at angive, at du ikke vil "spores" af websteder. Med denne funktion aktiveret, vil din browser fortælle annoncenetværk, websteder og applikationer, som du ikke vil spore for adfærdsbaseret annoncering og lignende. Oplysninger og instruktioner om hvordan du redigerer denne funktion, vil du modtage afhængigt af udbyderen af ​​din browser, følgende links:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/2790761?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=de Mozilla Firefox: https://www.mozilla.org/de/firefox/dnt/ Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17288/windows-internet-explorer-11-use-do-not-track Opera: http://help.opera.com/Windows/12.10/de /notrack.html Safari: https://support.apple.com/kb/PH21416?locale=de_DE
Derudover kan du forhindre indlæsning af såkaldte scripts som standard. NoScript giver dig mulighed for at køre JavaScripts, Java og andre plug-ins kun på de betroede domæner, du selv vælger. Information og vejledning om, hvordan du kan redigere denne funktion vil du modtage (ved for eksempel til Mozilla Firefox .: Https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/noscript/) gennem udbyderen af ​​din browser.
Bemærk, at deaktivering af cookies kan begrænse funktionaliteten af ​​denne hjemmeside.

Brug af dine data til andre formål

Vi bruger de data, du har givet os udelukkende øremærket, dvs. at give vores service til dig. En overførsel af dine personlige data til tredjepart finder ikke sted, undtagen:

  • hvis vi udtrykkeligt har angivet dette i beskrivelsen af ​​den respektive databehandling.
  • hvis dit udtrykkelige samtykke i henhold til artikel 6 punkt 1 s. 1 tændes. en DSGVO,
  • overførslen i henhold til artikel 6 punkt 1 p. 1 tændt. f DSGVO at beskytte de legitime interesser der (især til etablering, motion eller forsvare retskrav og til afvikling af det juridiske forhold mellem dig og andre medlemmer af Vistano platform) er påkrævet, og ingen grund til at tro, at du er en mere tungtvejende legitime interesse i den ikke-videregivelse af dine data Har
  • i tilfælde af, at i henhold til artikel 6 punkt 1 s. 1 tændt. c DSGVO er en juridisk forpligtelse og
  • i det omfang det er tilladt i henhold til artikel 6 punkt 1 p. 1 lit. b DSGVO er påkrævet til gennemførelse af kontraktforhold med dig.

Vi bruger også eksterne serviceudbydere til behandling af vores tjenester, som vi har valgt omhyggeligt og bestilt skriftligt. De er bundet af vores instruktioner og overvåges jævnligt af os. Med hvilke vi om nødvendigt ordrebehandlingskontrakter perler. Art. 28 DSGVO er lukket. Disse er serviceudbydere til webhosting, afsendelse af e-mails samt vedligeholdelse og pleje af vores it-systemer mv. Tjenesteudbyderne overfører ikke disse data til tredjepart.

Varighed af opbevaring af personoplysninger

Længden af ​​opbevaring af personlige data er målt af de relevante perioder lovbestemte fastholdelse (z. B. fra erhvervsret og skatteret). Efter udløbet af den pågældende frist vil de tilsvarende data blive slettet rutinemæssigt. Hvis data er at opfylde kontrakten eller kontraktforhandlinger er nødvendige eller er vores del en legitim interesse i den videre opbevaring, er de data, der slettes, når de ikke længere er nødvendige til disse formål, eller du har trænet din Annullering og indsigelsesret.

Dine rettigheder / tilbagekaldelse

Nedenfor finder du oplysninger om, hvilke databaserede rettigheder den gældende databeskyttelseslov giver dig til den ansvarlige med hensyn til behandlingen af ​​dine personoplysninger:

Retten til at anmode om oplysninger om dine personlige oplysninger behandlet af os i overensstemmelse med Art. 15 DSGVO. Især kan du give oplysninger om procesformål, den kategori af personoplysninger, de kategorier af modtagere, som dine data er blevet omtalt eller den planlagte opbevaringstid, eksistensen af ​​en ret til at rette, slette eller begrænse behandlingen eller modsigelse, eksistensen af ret til at appellere, oprindelsen af ​​dine data, hvis det ikke blev indsamlet med os, samt efterspørgsel på eksistensen af ​​en automatiseret beslutningsproces, herunder profilering og muligvis meningsfuld information om detaljerne.

Retten i henhold til Art. 16 DSGVO til øjeblikkeligt at kræve korrektion af ukorrekte eller udfyldte personoplysninger, som er lagret af os.

17 DSGVO bede om sletning af dine lagrede personoplysninger, retten under Art. Medmindre behandlingen at udøve deres ret til ytrings- og informationsfriheden, at opfylde en retlig forpligtelse, af hensyn til den offentlige interesse eller til etablering, motion eller Forsvar af juridiske krav er påkrævet.

at kræve begrænsning af behandlingen af ​​dine personlige data for så vidt angår nøjagtigheden af ​​data fra jer nægtes, behandlingen er ulovligt, men du afviser deres annullering og vi ikke længere har brug for de data, men du dette for retten under Art. 18 DSGVO At påtage sig, udøve eller forsvare juridiske krav, eller du har fremsat indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21 DSGVO.

Retten til at modtage, i overensstemmelse med Art. 20 DSGVO, dine personlige oplysninger, der leveres til os i et struktureret, fælles og maskinlæsbart format eller at anmode om overførsel til en anden ansvarlig person.

Retten til at klage til en tilsynsmyndighed i henhold til Art. 77 DSGVO. Som regel kan du kontakte tilsynsmyndigheden i vores ovennævnte sæde eller, hvis det er relevant, dit sædvanlige bopæl eller arbejdssted.

Ret til at tilbagekalde godkendt samtykke i overensstemmelse med Art. 7 para. 3 DSGVO: Du har ret til at tilbagekalde et samtykke, som engang er givet til behandling af data til enhver tid med virkning for fremtiden. I tilfælde af tilbagekaldelse vil vi straks slette de pågældende data, for så vidt som yderligere behandling ikke kan baseres på et retsgrundlag for samtykkefri behandling. Tilbagekaldelsen af ​​samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​den behandling, der udføres på grundlag af samtykke, indtil tilbagekaldelsen.

ret til

Forudsat at dine personlige oplysninger om os på grundlag af legitime interesser i overensstemmelse med Art. 6 para. 1 S. 1 lit. f DSGVO behandles, du har i henhold til art. 21 DSGVO ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data, forudsat at dette sker med begrundelse i netop din situation. For så vidt som indsigelsen er rettet mod behandling af personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, har du en generel ret til indsigelse uden krav om at specificere en bestemt situation.
Hvis du gerne vil gøre brug af din ret til tilbagekaldelse eller indsigelse, er en e-mail til vores databeskyttelsesansvarlig tilstrækkelig.

Databeskyttelse for medarbejdere og tjenesteydere

Vores medarbejdere og tjenesteudbydere er forpligtet af en ansvarsfraskrivelse for at overholde databeskyttelsen.

Dataindsamling via Google Analytics-produkter

På vores hjemmeside bruger vi Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Alphabet Inc. ("Google"). I forbindelse med disse såkaldte "cookies" (tekstfiler på din computer) gemmes, hvilket tillader en analyse af din brug af vores hjemmeside. Google Analytics-butikker, for eksempel, følgende oplysninger: din IP-adresse, dit operativsystem, den anvendte browser, hjemmesiden, hvorfra du kommer til os, den aktuelle dato og tidspunkt for dit besøg, det besøgte domæne, den side anmodet fra filen var adgangs status (filoverførsel, fil ikke fundet osv.), overført mængde data. Disse data overføres fra cookien til Google-serveren, hvor de gemmes og evalueres. Google bruger disse data til at generere rapporter om aktiviteterne på vores hjemmeside, som vi bruger til at forbedre vores tilbud. For at garantere den anonyme samling af IP-adresser har vi udvidet koden "gat._anonymizeIp ();" på vores hjemmeside. Dette vil medføre, at din IP-adresse forkortes på forhånd af Google i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

For så vidt som videresendelse af disse anonyme data er tilladt ifølge loven, overfører Google også disse data til tredjeparter, hvilket er uden for vores kontrol. På Google kan du fortsætte med at lære mere på: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Derudover bruger vores hjemmeside Google Remarketing-teknologi, hvor en cookie er indstillet, når du besøger vores hjemmeside. Tredjeparter, herunder Google, bruger de cookies, der er angivet til at vise annoncer på websteder på internettet baseret på dine tidligere besøg på vores hjemmeside.

På vores hjemmeside bruger vi onlineannonceringsprogrammet "Google AdWords" og som en del heraf Adwords-konverteringssporing. Konverteringssporingskoden er indstillet, når du klikker på en annonce, der serveres af Google Adwords. Hver Google AdWords-kunde modtager en anden cookie. Cookiesne kan ikke spores via annoncørernes hjemmesider. De mister deres gyldighed efter 30 dage og er ikke til personlig identifikation. Hvis du besøger visse sider på vores hjemmeside inden for disse 30-dage, kan vi og Google genkende at du har klikket på annoncen og omdirigeret til en side, der har et konverteringssporingsmærke. Vi modtager dog ikke oplysninger, som vi personligt kan identificere dig. Hvis du ikke vil deltage i sporing, kan du deaktivere Google Conversion Tracking-cookie fra din internetbrowser under Brugerindstillinger.

Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du behandlingen af ​​de data, der er indsamlet om dig af Google på den måde, der er beskrevet ovenfor og med det ovenfor anførte formål.

Sociale medier links

Sociale netværk (Facebook, Twitter, Google+, Xing, Pinterest, Instagram, Tumbler) er kun inkluderet på vores hjemmeside som et link til de respektive tjenester. Når du har klikket på linket link til tekst / billede, bliver du omdirigeret til den pågældende udbyderes side. Først efter afsendelse af brugeroplysninger sendes til den respektive udbyder. For oplysninger om, hvordan du bruger dine personlige oplysninger, når du bruger denne hjemmeside, henvises til den respektive privatlivspolitik for de udbydere, du bruger.

Facebook lignende knap

På vores sider plugins af det sociale netværk Facebook, udbyder Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA, er integreret. Facebook-plugins kan genkendes af Facebook-logoet eller "Like-Button" ("Like") på vores websted. En oversigt over Facebook-plugins kan findes her: https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Hvis du besøger vores hjemmesider, er en direkte forbindelse mellem din browser og Facebook-server etableres via plugin, selvom du ikke har en Facebook-profil eller bare er ikke logget ind på Facebook. Indholdet af plug-in'en overføres af Facebook direkte til din browser og indarbejdet af denne på hjemmesiden. Udbyderen har derfor ingen indflydelse på mængden af ​​data, som Facebook indsamler denne plug-in bruger og derfor informerer brugeren ifølge hans viden: http://www.facebook.com/help/?faq=17512 Disse oplysninger (herunder Din IP-adresse) vil blive sendt fra din browser direkte til en server i USA. Hvis du interagerer med plugins, f.eks. Klik på knappen "Like" eller send en kommentar, sendes disse oplysninger også direkte til en Facebook-server og gemmes der. Oplysningerne offentliggøres også på din Facebook-profil og vises til dine Facebook-venner.

De beskrevne databehandlingsoperationer udføres i overensstemmelse med art. 6 para. 1 lit. f DSGVO baseret på legitime interesser Facebook på displayet personlig reklame for at informere andre brugere af det sociale netværk om dine aktiviteter på vores hjemmeside og for den tilpassede design af tjenesten. Hvis du ikke ønsker Facebook at tilknytte dit besøg til vores sider med din Facebook-brugerkonto, skal du logge ud af din Facebook-brugerkonto. Du kan gøre indsigelse mod belastning af Facebook plug-ins og databehandlingsaktiviteterne beskrevet ovenfor med add-ons til din browser for fremtiden, for eksempel med scriptet blokker "NoScript" (http://noscript.net/). USA-baserede Facebook Inc. er certificeret til US Privacy Shield, som sikrer overholdelse af niveauet for databeskyttelse i EU. For mere information, se Facebook Privacy Policy på https://de-de.facebook.com/policy.php.

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til, om nødvendigt, at tilpasse eller opdatere denne privatlivspolitik i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesbestemmelser. På den måde kan vi tilpasse dem til de gældende lovkrav og tage hensyn til ændringer i vores tjenester, f.eks. For eksempel, når vi introducerer nye tjenester. Den seneste version er gyldig til dit besøg.

Status for denne privatlivspolitik: November 2018