VISTANO eläinlääketiede missä ja milloin tahansa ... hyviä neuvoja joka suhteessa!

Turvallisuus Vistanon eläinlääketieteessä

Lupauksemme

Turvallisuus on tärkein perusta, kun olet internetissä. Ennen kaikkea turvallisuus on tärkein perusta luottamukselle, jonka sijoitat meille, kun kuvailette ongelmasi konsultteille. Luottamus on kaiken suhteen perusta, ja se perustuu ennen kaikkea avoimuuteen, läpinäkyvyyteen ja hyvään käsiin aina hyvä tunne.

Tietosuojakäytäntöjemme pitäisi olla helppoa ja ymmärrettävää kaikille. Tietosuojakäytännössä käytetään yleisesti yleisen tietosuojasäädöksen (DSGVO) virallisia ehtoja. Viralliset määritelmät selostetaan Art. 4 DSGVO: ssä.

Haluamme tavata luota meihin aina varmistaa me henkilökohtaisen saatavuuden, teknisen turvallisuuden, laskutus avoimuutta, kustannusten hallinta ja tietosuoja mitä suurimmassa määrin. Vakavat käyttö verkossa neuvoja ja arviointi vapautta neuvoja pyynnön tarkoitus on antaa sinulle hyvä tunne, että Vistano tekee hyvämaineinen ja luotettava kumppani yli 15 hakemassa neuvoja yli 150.000 vuosina.

Varmistamme, että ...

luottamuksellisuus

Sinun huolenaiheet ja keskustelut konsulttien tai työntekijöiden kanssa pidetään aina tiukasti luottamuksellisina, eivät tallennu ja käsitellään aina täysin turvallisesti. Konsultti on aina riippuvainen työntekijämme kanssa käytävien keskustelujen sisällöstä, niin kauan kuin elämästä ja raajasta ei ole vaaraa.

laadukasta apua

Saat aina pätevän kuulemisen kanssamme, ensin kuulemalla kaikki konsultit riippumattomassa kuulemisessa ja osoittamalla meille kelpoisuutemme. Kaikki tarkistukset, jotka saamme sinulle kuulemisesta, tarkistetaan kanssamme. Jos on olemassa merkkejä laadun heikentymisestä, teemme parhaamme varmistaaksemme, että neuvoimme laatu on kestävä.

Kustannusten hallinta

Pysyt aina hallinnassa kustannuksistasi laskuttamalla toiselle, älä veloittaa peruutetuista puheluista välittömästi ja anna selkeitä tilastotietoja kuluista. Sinulla on aina täysi kustannusten hallinta suorittamalla maksuja etukäteen tai asettamalla asiakasrajoituksesi. Laskutuskysymyksissä palvelukeskus on aina käytettävissä yhteyshenkilönä.

Tekninen turvallisuus

Tekniset resurssimme täyttävät aina korkeat turvallisuusstandardit. Kaikki tärkeät tiedot, jotka lähetät meille Internetin välityksellä, salataan. Kaikki tiedot, jotka tallennamme sinulta, käsitellään tunnustettujen tietoturvasääntöjen mukaisesti, eikä niitä saa antaa kolmannelle osapuolelle.

turvallisuus

Luomalla kanssamme "fantasia-nimi" et tee oikeaa nimeäsi julkisesti näkyvillä foorumillamme. Puhelinnumeroasi ei myöskään näytetä julkisesti, sillä soitamme sinusta ja neuvojaltasi takaisin puhelinjärjestelmästäsi liittymään sinuun.

Tietosuojaa koskevat huomautukset

Pidämme tiukasti lakisääteisiä sääntöjä varmistaaksemme tietosi turvallisuuden. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvallisia ja suojattu digitaalisilla turvatoiminnoilla. Kaikki henkilötietojen online-viestintä on aina salattua turvallisuutemme järjestelmillemme. Verkkosivustomme on suojattu teknisillä toimenpiteillä ns. "Hakkerointia" vastaan ​​niin kuin mahdollista ulkoista pääsyä vastaan.

Mitä ovat henkilökohtaiset tiedot?

Tietosuojan mukaiset henkilötiedot ovat kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvä tieto. Näihin kuuluvat esimerkiksi etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet.

Miksi tallennamme tietoja?

"Normaali" käyttö sivuillamme, jotkut näistä tiedoista. Rekisteröitymisen yhteydessä meidän on kuitenkin tehdä kyselyjä meidän tarjota neuvonta. Esimerkiksi tarvitsemme puhelinnumerosi puhelinkeskustelujen aikana, jotta voimme lähettää sinulle tai sähköpostiosoitteesi, jotta voisimme nollata unohtuneen salasanan.

Jos annat meille palvelun tarjoamisen, kuten laskutuksen, pidämme nämä tiedot niin pitkälle kuin on tarpeen toimituksen ja toteutuksen kannalta. Saattaa olla tarpeen jakaa henkilökohtaiset tietosi yrityksille, joita käytämme palvelun tarjoamiseksi tai sopimuksen käsittelyyn. Yleensä nämä ovat vain maksupalvelujen tarjoajia.

Verotuksen ja kaupallisten säilytysaikojen päättymisen ja sopimuksen purkamisen jälkeen tietosi estetään ja poistetaan halutessasi.

Tietosuojavaltuutettu

Kaikkien tietosuojaa koskevien kysymysten ja ilmoitusten osalta ota yhteyttä tietosuojavastaavaan:

Dominik Funkner
Sähköposti: Fuenkner@datenschutzexperte.de
Verkkosivusto: www.datenschutzexperte.de

tai meitä

isee newmedia GmbH,
Bechtenwaldstrasse 5,
65931 Frankfurt
Puhelin: 069 344090
Sähköposti: datenschutz@isee.de

Tietojenkäsittely käymällä verkkosivuillamme

Kun vierailet verkkosivustoillamme, on teknisesti välttämätöntä, että verkkoselaimesi lähettää tietoja web-palvelimellemme. Seuraavat tiedot tallennetaan käynnissä olevan yhteyden aikana Internet-selaimen ja verkkopalvelimen väliseen viestintään:

  • Vierailtu verkkotunnus ja sivu
  • Pyynnön päivämäärä ja kellonaika
  • Sivu, josta tiedostoa pyydettiin
  • Access status (siirto tiedosto, tiedostoa ei löydy jne.)
  • Käytetty Web-selain ja käyttöjärjestelmä
  • Pyytävän tietokoneen IP-osoite
  • Siirretty tietomäärä

Keräämme luetellut tiedot varmistaaksemme verkkosivuston sujuvan yhteyden ja helpottaaksemme verkkosivustollamme mukavaa käyttöä. Lisäksi lokitiedosto palvelee järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arviointia sekä hallinnollisia tarkoituksia. Tietojen tai lokitiedostojen tilapäisen tallentamisen oikeusperusta on Art. 6 kohta 1 lit. f DSGVO.

Teknisen turvallisuuden takia, erityisesti WWW-palvelimemme hyökkäysten välttämiseksi, nämä tiedot voidaan tallentaa väliaikaisesti. Yhteenveto yksittäisille henkilöille ei ole mahdollista näiden tietojen perusteella. Viimeistään seitsemän päivän jälkeen tiedot anonymisoidaan lyhentämällä IP-osoitetta verkkotunnustasolla niin, että ei ole enää mahdollista liittyä yksittäiseen käyttäjään. Näitä tietoja ei ole arvioitu lukuun ottamatta tilastollisia tarkoituksia nimetön muoto. Näiden tietojen yhdistämistä muiden tietolähteiden tietoja ei tehdä.

Yhteydenottolomake ja yhteystiedot sähköpostitse

Jos lähetät meille yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kyselylomakkeen, saat tiedot kyselylomakkeesta tai sähköpostiosoitteestasi, mukaan lukien sinne toimitetut yhteystiedot pyynnön käsittelyä varten, ja jos jatkossakin on kysymyksiä, tallennetaan kanssamme. Siirrämme nämä tiedot sisäisesti käsittelemään pyyntösi. Jos kyselysi osoittaa, että tarvitset tietojen ulkoista siirtoa, lue kohta "Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin". Tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressimme vastata pyyntöönsi 6 kohdan 1 mukaisesti. f DSGVO ja 6 kohta 1 lit. b DSGVO, jos pyyntösi on sopimuksen tekemistä varten. Tietojasi ei poisteta automaattisesti pyyntöjen käsittelyn jälkeen, koska haluamme auttaa sinua tallentamalla tukiprosessin seuraamiskohteisiin nopeammin ja paremmin ongelmien ratkaisemiseksi. Tietenkin voit käyttää oikeutesi poistaa nämä tiedot pyytämällä meitä milloin tahansa.

Ilmoittautuminen Vistanoon

Sinulla on mahdollisuus rekisteröityä tietyille tarjottaville tai viitatuille palveluille, jotka ovat saatavilla verkkosivustollamme, ja siten luoda käyttäjäprofiili. Osana rekisteröintiä ja käyttöönotto, keräämme ja käytämme seuraavat henkilötiedot: etunimi, sukunimi, nimike, lempinimi, salasanan (PIN), postiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, käyttäjän sähköpostiosoite, päivämäärä ja kellonaika rekisteröinnin, kuten IP-osoitteen ,

Lisäksi voidaan tarjota vapaaehtoisia tietoja, kuten tilin tiedot / SEPA-toimeksianto, horoskoopit, kauppakirjat (konsultit) tai vastaavat. Pakolliset tiedot ilmoittautumisen yhteydessä esitetään ilmoittautumislomakkeissa pakollisina. Käyttäjätilisi avulla saat mahdollisuuden käyttää sivujemme lisäosia ja kirjautua sisään ostotarjoistasi. Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on suostumuksella Art. 6 Abs. 1 lit. DSGVO tai 6 kappale 1 valaistu b DSGVO, jos vaaditaan pyydettyjen palvelujen tarjoamista. Tietosi poistetaan heti, kun verkkosivustosi käyttäjätili poistetaan, eikä lakisääteisiä tallennustarpeita ole. Käyttäjätilin muuttaminen ja / tai poistaminen mukaan lukien antamiesi tietojen avulla voit tehdä kirjautumisen jälkeen yleensä suoraan käyttäjätilillesi tai järjestää asianmukaisen viestin edellä mainitulle vastuulliselle henkilölle.

Kirjeet / postikirjeet

Jos haluat saada verkkosivustolta tarjottavan uutiskirjeen tai postikampanjoidemme säännölliset tiedot tarjouksistamme ja tuotteistamme, tarvitsemme sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi. Uutiskirjeen lähettämiseksi käytämme niin sanottua kaksinkertaisen opt-in -menettelyn. Tämä tarkoittaa, että lähetämme uutiskirjeemme vain sähköpostitse, jos olet nimenomaisesti vahvistanut meille, että hyväksytte uutiskirjeiden lähettämisen. Ensimmäisessä vaiheessa saat sähköpostiviestin, jossa on linkki, jolla vahvistetaan, että vastaavan sähköpostiosoitteen omistaja haluaisit vastaanottaa uutiskirjeitä tulevaisuudessa. Vahvistuksen yhteydessä annat meille suostumuksesi 6 kohdan 1 mukaisesti. DSGVO, että voimme käyttää henkilötietojasi haluamasi uutiskirjeen lähettämiseen.
Ilmoittaessasi uutiskirjeeseen tallennamme lähettämäsi sähköpostiosoitteen lisäksi IP-osoitteen, johon olet ilmoittanut uutiskirjeestä, sekä rekisteröinnin ja vahvistamisen päivämäärä ja kellonaika mahdollisen väärinkäytön estämiseksi. ymmärtää myöhemmin.
Voit irtisanoa uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeen linkin kautta tai sähköpostilla yllä mainitulle henkilölle tai ottaa sen käyttöön tai poistaa sen käytöstä kirjautumalla sisään omalla sivulla. Sama koskee postitoimituksia. Peruutuksen jälkeen sähköpostiosoitteesi tai postiosoitteesi poistetaan välittömästi postituslistalta, jollei ole nimenomaisesti hyväksytty kerättyjen tietojen jatkuvaan käyttöönottoon tai jatkuvaan käsittelyyn, jota muuten lain sallitaan.

Puhelin / chat-toiminto

Jos käytät toimintoja sivustolla tarjottuja puhelua tai chat, ei puhetta sisältö (audio) ovat meitä puhelinliikenteen varastoida, vaan tarvittavat laskutustiedot kuten alkamis- ja päättymisaika, päivämäärä, tilaaja tunnukset. Chat-toiminnossa tallennamme myös chat-historian neuvonantajan ja neuvonantajan mielipiteelle. Nämä tiedot ovat vain rekisteröityjen käytettävissä rekisteröinnin jälkeen, suojatussa ja salatussa ympäristössä. Aikaisemmin mainitut tiedot käsitellään pyyntösi vastaamiseksi ja palvelumme täyttämiseksi. Tietojenkäsittelyn oikeudellinen perusta on Art. 6 kohta 1 lit. b DSGVO, koska prosessointi vaaditaan tarjoamaan pyydetyt palvelut. Tietosi poistetaan heti, kun verkkosivustosi käyttäjätili poistetaan, eikä lakisääteisiä tallennustarpeita ole.

Komentotoiminto / arviointitoiminto

Jos haluat käyttää verkkosivustossa esitettyä kommenttia tai arviointitoimintamme, tallennamme kommenttisi sisällön tai tarkistuksen sisällön ja sisällön. Kommenttisi sisällöstä riippuen tietojen käsittelyn oikeusperusta on Art. 6 kohta 1 valaistu. b DSGVO, jos käsittely on välttämätöntä tarjotakseen halutut palvelut tai oikeutetut kiinnostuksemme tarjoomme jatkuvaan parantamiseen 6: n mukaisesti 1 lit. f DSGVO. Tietosi poistetaan, jos ne eivät ole enää tarpeellisia tarkoituksiin, joista ne on kerätty. Oikeudellista säilytysvelvollisuutta ei muuteta.

keksit

Sivustomme käyttää evästeitä, jotka tallennetaan laitteen selaimella ja joissa on tietyt sivuston käyttöön liittyvät asetukset (esim. Nykyisen istunnon yhteydessä). Evästeet tarjoavat tarjouksen entistä käyttäjäystävällisemmäksi, tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi ja tallennetaan selaimellasi. Suurin osa evästeistä, joita käytämme, ovat nk. Istunnon evästeitä, jotka poistetaan automaattisesti selaimen sulkemisen jälkeen. Muut evästeet säilytetään laitteellasi, kunnes poistat ne tai muistin loppuu. Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan käyntisi aikana.
Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään yksinkertaistamaan verkkosivuston prosesseja tallentamalla asetuksia (esim. Jo valitut vaihtoehdot). Jos yksittäiset henkilökohtaiset tiedot käsitellään yksittäisillä evästeillä, jotka toteutetaan meillä, käsittely suoritetaan 6: n mukaisesti 1 lit. b DSGVO joko sopimuksen toteuttamiseksi tai 6 kohdan mukaisesti 1 lit. f DSGVO suojellakseen oikeutettuja etujamme verkkosivuston parhaalla mahdollisella toiminnallisuudella sekä asiakasvierailulla ja tehokkaalla sivuvierailulla.
Voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden ja evästeiden asettamisesta vain tapauskohtaisesti, evästeiden hyväksymisestä tietyissä tapauksissa tai yleensä sulje pois ja aktivoi evästeiden automaattinen poisto suljettaessa selainta. Evästeasetuksia voidaan hallita seuraavien linkkien avulla kyseiselle selaimelle.

Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/cookies-allow-and-dispose
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fi&hlrm=fi&answer=95647
Safari: https: //support.apple.com/kb/ph21411 locale = fi?
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Voit myös hallita erikseen monien yritysten mainoksia ja ominaisuuksia, joita käytetään mainonnassa. Käytä asianmukaisia ​​työkaluja, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.aboutads.info/choices/ tai http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices
Useimmat selaimet tarjoavat myös ns. Do-Not-Track -ominaisuuden, jonka avulla voit määrittää, että et halua seurata verkkosivustoja. Tämän ominaisuuden avulla selaimesi kertoo mainosverkostoista, verkkosivustoista ja sovelluksista, joita et halua seurata käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa ja tykkää. Tiedot ja ohjeet tämän toiminnon muokkaamisesta saat selaimesi toimittajan mukaan seuraavista linkeistä:
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/2790761?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=de Mozilla Firefox: https://www.mozilla.org/de/firefox/dnt/ Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17288/windows-internet-explorer-11-use-do-not-track Opera: http://help.opera.com/Windows/12.10/de /notrack.html Safari: https://support.apple.com/kb/PH21416?locale=de_DE
Lisäksi voit estää ns. Skriptien lataamisen oletusarvoisesti. NoScript mahdollistaa suorittamisen JavaScript, Java ja muut laajennukset vain luotettujen verkkotunnusten valintasi. Tiedot ja ohjeet siitä, miten voit muokata tämän toiminnon saat (esimerkiksi, Mozilla Firefox .: Https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/noscript/) kautta tarjoaja selaimen.
Huomaa, että evästeiden poistaminen käytöstä saattaa rajoittaa tämän sivuston toimivuutta.

Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin

Käytämme tietoja, jotka olet antanut meille yksinomaan varatulla tavalla eli palvelemaan meitä. Henkilötietojesi lähettäminen kolmansille osapuolille ei tapahdu, paitsi:

  • jos olemme ilmaisseet tämän nimenomaisesti tietojenkäsittelyn kuvauksessa.
  • jos nimenomainen suostumus 6 1: n mukaan 1 s. XNUMX lit. DSGVO,
  • 6: n mukainen siirto 1 p. 1 lit. f DSGVO suojella oikeutettuja etuja siellä (erityisesti laatimiseksi, tai puolustamiseksi ja selvittämistä varten oikeudellisten suhde sinun ja muiden jäsenten Vistano Platform) vaaditaan ja mitään syytä uskoa, että olet pakottava laillinen intressi salaamiseen tietosi sinä
  • siinä tapauksessa, että 6: n nojalla 1 p. 1 lit. c DSGVO on oikeudellinen velvoite ja
  • siinä määrin kuin se on sallittua 6 kohdassa 1 s. 1 lit. b DSGVO vaaditaan sopimussuhteiden toteuttamiseen kanssasi.

Käytämme myös ulkopuolisia palveluntarjoajia palveluidemme käsittelyyn, jota olemme huolellisesti valinneet ja tilatut kirjallisesti. He ovat sitoutuneet ohjeistamme ja valvovat meitä säännöllisesti. Jossa me tarvittaessa tilaamme käsittelyn sopimukset helmi. Art. 28 DSGVO on suljettu. Nämä ovat palveluntarjoajia web hosting, sähköpostiviestien lähettäminen sekä IT-järjestelmien ylläpito ja hoito. Palveluntarjoajat eivät välitä näitä tietoja kolmansille osapuolille.

Henkilötietojen tallennuksen kesto

Pituus säilyttämien henkilötietojen mitataan asianmukaisten lakisääteisten säilytysajat (z. B. kaupallisista ja verolainsäädännön). Määräajan päättymisen jälkeen vastaavat tiedot poistetaan rutiininomaisesti. Jos tietoja tarvitaan sopimuksen täyttämiseen tai sopimuksen aloittamiseen tai jos meillä on oikeutettu kiinnostus uudelleensiirtoon, tiedot poistetaan, jos niitä ei enää tarvita näihin tarkoituksiin tai jos olet käyttänyt peruuttamisoikeutta tai vastalauseita.

Oikeutesi / peruutuksesi

Alla on tietoja siitä, mihin oikeuksiin sovelletaan asiaankuuluvaa tietosuojalainsäädäntöä henkilöllisyytesi käsittelystä vastuussa olevalle henkilölle:

vaatimaan 15 DSGVO tietoa henkilötiedot olemme käsitelleet oikeuden nojalla Art .. Erityisesti voit antaa tietoja käsittelyä varten, luokka henkilötietojen vastaanottajien ryhmät, joille tiedot on julkistettu tai suunnitellun varastointiaika, olemassaolo oikeus oikaista, poistaa tai rajoittaa käsittelyä tai ristiriita, olemassaolo oikeus valittaa, alkuperä tiedot, jos se ei kerätty meille sekä kysynnän olemassaolosta automaattisen päätöksenteon, kuten profilointiin ja mahdollisesti merkityksellistä tietoa yksityiskohdista.

Oikeus 16 DSGVO: n mukaisesti vaatia välittömästi virheellisten tai täytettyjen henkilötietojen korjaamista.

17 DSGVO omistaja poistaa oman tallennetun tiedon oikea under Art. Ellei käsittelyä käyttää oikeuttaan sananvapauteen ja tiedon, jotta oikeuden rikkomisena syistä yleisen edun tai perustamista, liikuntaa tai Oikeudellisten vaatimusten puolustaminen on välttämätöntä.

vaatimaan rajoittamisesta käsittelyn henkilötietojasi siinä määrin kuin tietojen tarkkuus teiltä evätään, käsittely on laitonta, mutta hylätä niiden peruutus emmekä enää tarvitse tietoja, mutta tämä oikea under Art. 18 DSGVO tarvitsevat perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, tai olet asentanut alle Art. 21 DSGVO vastustaa käsittelyä.

Oikeus saada 20 DSGVO: n mukaisesti henkilötietojasi, jotka on toimitettu meille jäsennellyssä, yhteisessä ja koneella luettavassa muodossa tai pyydämme lähettämään toiselle vastuuhenkilölle.

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle 77 DSGVO: n nojalla. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä edellä mainitun istuinmaan tai tarvittaessa asuinpaikan tai työpaikan valtiolle.

Oikeus peruuttaa myönnetyn suostumuksen 7 kohdan mukaisesti 3 DSGVO: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa tietojen käsittelyssä milloin tahansa tulevaisuudessa. Peruuttamishetkellä poistamme tiedot välittömästi, mikäli jatkokäsittely ei voi perustua hyväksymättömän käsittelyn oikeusperustaan. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen peruuttamisen jälkeen.

oikeus

Edellyttäen, että henkilötietosi 6: n 1 S. 1: n mukaan oikeutettujen etujen perusteella. f DSGVO: n käsittelyä, sinulla on 21 DSGVO: n mukaisesti oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli se johtuu tilanteesta, joka syntyy omasta tilanteestasi. Sikäli kuin väite kohdistuu henkilötietojen käsittelyyn suoraa markkinointia varten, sinulla on yleinen vastalause ilman erityistilanteen täsmentämistä.
Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta tai vastalauseita, sähköpostiviesti tietosuojavaltuutetulle on riittävä.

Työntekijöiden ja palveluntarjoajien tietosuoja

Vastuuvapauslauseke velvoittaa työntekijöitämme ja palveluntarjoajamme noudattamaan tietosuojaa.

Tietojen keruu Google Analytics -tuotteilla

Sivustomme käytämme Google Inc. -palvelua ("Google") Web Analytics -palvelua. Tässä yhteydessä ns. "Evästeet" (tietokoneesi tekstitiedostot) tallennetaan, mikä mahdollistaa analyysin verkkosivustosi käytöstä. Google Analytics tallentaa esimerkiksi seuraavat tiedot: IP-osoite, käyttöjärjestelmä, selain käyttää sivuston josta on tullut meille, nykyinen päivämäärä ja kellonaika vierailun, vierailualueen, pyydetyn sivun tiedostosta oli, käyttöoikeustila (tiedostonsiirto, tiedosto ei löytynyt jne.), siirretty määrä tietoja. Nämä tiedot lähetetään evästeestä Googlen palvelimeen, jossa ne tallennetaan ja arvioidaan. Google käyttää näitä tietoja tuottaakseen raportteja verkkosivuillamme olevista toimista, joita käytämme tarjouksiemme parantamiseksi. Sen varmistamiseksi anonyymi kokoelma IP-osoitteita, joita meillä sivuillamme, Google Analytics -koodi "gat._anonymizeIp ();" laajentunut. Tämä aiheuttaa IP-osoitteen Googlen jäsenvaltioissa Euroopan unionin tai muiden osapuolten sopimuksen Euroopan talousalueen raivattua.

Sikäli kuin tämä anonyymi tieto on sallittu lailla, Google siirtää nämä tiedot myös kolmansille osapuolille, jotka ovat meidän valvomme ulkopuolella. Googlessa voit edelleen oppia lisää osoitteessa: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Lisäksi verkkosivustollamme käytetään Google Remarketing -teknologiaa, jossa eväste asetetaan, kun vierailet verkkosivuillamme. Kolmannet osapuolet, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä, jotka näyttävät mainoksia verkkosivustoilla Internetin aiempien vierailujen perusteella.

Sivustomme käytämme verkkomainontaohjelmaa "Google AdWords" ja osana tätä AdWords-tulosseurantaa. Tulosseurannan eväste asetetaan, kun klikkaat Google Adwordsin tarjoamaa mainosta. Kukin Google AdWords -asiakas saa eri evästeen. Evästeitä ei voi seurata AdWords-mainostajien verkkosivustoilla. He menettävät voimassaolonsa 30-päivän jälkeen, eivätkä he ole henkilökohtaisia. Jos vierailet verkkosivustossasi tietyissä sivuissa näiden 30 päivän kuluessa, me ja Google saattavat tunnistaa, että olet napsauttanut mainosta ja ohjannut sen sivulle, jolla on tulosseuranta -tarra. Emme kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla voimme henkilökohtaisesti tunnistaa sinut. Jos et halua osallistua seurantaan, voit poistaa Google-tulosseurannan evästeen Internet-selaimestasi Käyttäjäasetukset-kohdassa.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut käsittelemään Googlelta sinusta kerätyt tiedot edellä kuvatulla tavalla ja yllä mainitulla tavalla.

Sosiaalinen media linkit

Sosiaaliset verkostot (Facebook, Twitter, Google+, Xing, Pinterest, Instagram, Tumbler) ovat vain verkkosivuillamme linkkejä kyseisiin palveluihin. Kun olet napsauttanut linkitettyä tekstiä / kuvaketta, sinut ohjataan vastaavan palveluntarjoajan sivulle. Vain käyttäjän tietojen välittämisen jälkeen lähetetään vastaava palveluntarjoaja. Lisätietoja siitä, miten voit käyttää henkilötietojasi tällä verkkosivustolla, katso käyttämiesi palveluntarjoajien tietosuojakäytäntöjä.

Facebook kuten nappia

Sivuillamme sosiaalinen verkko, Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornia 94025, USA, ovat integroituja. Facebook-laajennukset voidaan tunnistaa Facebook-tunnuksella tai "Like-Button" ("Like") sivustollamme. Yleiskatsaus Facebook-laajennuksista löytyy täältä: https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Kun vierailet sivuillamme, selaimen ja Facebook-palvelimen välinen suora yhteys muodostetaan plugin kautta, vaikka sinulla ei ole Facebook-profiilia tai ole kirjautuneena Facebookiin. Facebookin sisällön kautta lähetetään suoraan selaimeesi ja siihen sisällytetään verkkosivustosi. Palveluntarjoajalla ei siten ole vaikutusta Facebookin keräämien tietojen lukumäärään tämän plug-inin avulla ja ilmoittaa käyttäjille sen tietotason mukaan: http://www.facebook.com/help/?faq=17512 Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoite) lähetetään selaimestasi suoraan USA: n palvelimelle. Jos käytät vuorovaikutusta lisäosien kanssa, esimerkiksi napsauta "Like" -painiketta tai jättää kommentin, nämä tiedot välitetään myös suoraan Facebook-palvelimelle ja tallennetaan siellä. Tiedot julkaistaan ​​myös Facebook-profiilissasi ja näytetään Facebook-ystäville.

Kuvatut tietojenkäsittelyoperaatiot toteutetaan 6: n mukaisesti 1: n mukaisesti. f DSGVO Facebookin laillisten etujen perusteella yksilöllisen mainonnan näyttämisessä, ilmoittaakseen sosiaalisen verkoston muille käyttäjille toimistosi verkkosivuillamme ja räätälöidä palvelun. Jos et halua, että Facebook liittää vierailusi sivuihimme Facebook-käyttäjätunnuksella, kirjaudu Facebook-käyttäjätililtäsi. Voit myös vastustaa Facebookin lisäosien lataamista ja näin yllä kuvattuja tietojenkäsittelyoperaatioita selaimesi lisäosien kanssa tulevaisuudessa, esimerkiksi komentosarjan salpaajalla "NoScript" (http://noscript.net/). Yhdysvalloissa sijaitseva Facebook Inc. on Yhdysvaltojen yksityisyyden suojasta, joka takaa EU: n tietosuojan tason. Lisätietoja on Facebookin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://de-de.facebook.com/policy.php.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Pidätämme itsellään oikeuden tarvittaessa mukauttaa tai päivittää tätä tietosuojakäytäntöä sovellettavien tietosuojasääntöjen mukaisesti. Näin voimme mukauttaa ne nykyisiin oikeudellisiin vaatimuksiin ja ottaa huomioon muutokset palveluissamme, esim. Esimerkiksi uusien palvelujen käyttöönotossa. Uusin versio on voimassa vierailustasi varten.

Yksityisyyden suoja: marraskuu 2018