4.000.000

konsultime

150.000

kërkojnë këshilla

Stërvitje Vistano jetës +4.000.000konsultime +150.000kërkojnë këshilla +6.000konsulent i certifikuar +16Vite përvoje

6.000

konsulent i certifikuar

16

Vite përvoje

Leximi i letrave dhe shkathtësia dhe shumë më tepër në telefon / në internet - Vistano

Thjesht e lidhur mirë!

Portalet Vistano shoqëruan jetën e njerëzve që kërkonin ndihmë Këshilla në telefon und Këshilla online me frymëzim nga këshillat e ekspertëve profesional. Vistano është në dispozicion për ju 365 ditë në vit, 24 orë në ditë. Deklarata "Ne nuk kemi emërim falas" nuk ekziston me ne. Gjeni këshilltarin tuaj me ne fall me letra Odër mendjehollësi ose konsulentë të tjerë nga fushat e psikologjisë, mjekësisë veterinare, ushqimit dhe shëndetit.

A ju pëlqen Vistano?

1 yll2 yjet3 yjet4 yjet5 yjet (Shqyrtime 165, mesatarja: 4,95 nga 5)

Qendra e shërbimit

Ndiqni një lidhje të shtuar manualishtNdiqni një lidhje të shtuar manualisht

fall me letra

Gjeni lexuesin e kartës suaj Vendosni letra në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Pushim
  Shtresat e Shelës
  SheliaID: 4186
  Bisedimet: 54605
  4.99
  Shqyrtime: 4575

  Për statusin jashtë linje, ju lutemi përdorni modelin e mbajtjes.

  Konsultimet e mia janë gjithmonë në tokë dhe të përzemërta, por ende të qarta dhe ...


  Tel: 1.99 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.33 € / min.
  këshilla personale


 • Kartenleger Sternenfee39
  Sternenfee39ID: 5187
  Bisedimet: 17422
  4.98
  Shqyrtime: 3252

  Dhurata ime: Unë shoh thellë në shpirtin tuaj, kontaktet Angel përmes lidhjeve me botën shpirtërore. Kthimi i shpirtit ndan.


  Tel: 1.06 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


Vendosni letra në telefon

Vendosni letra në telefon + Online përmes shtresave profesionale dhe të çertifikuara të kartave. Lexuesit e kartave ju këshillojnë me artikuj artizanale (skematografik), një zonë e tregimit të pasurisë. Gjeni lexuesin e kartave tuaja në zonë: Punë, dashuri, partneritet dhe të ardhmen. Arti i hedhjes së kartave zakonisht praktikohet me kartat Lenormand, kartat tarot, kartat e engjëjve, kartat e ciganëve, kartat tipike ose kartat e skafit brenda sistemeve të hedhjes. Leximi i kartave ndihmon për të parashikuar më mirë të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen e pyetësit.

mendjehollësi

Gjeni të dashurit tuaj për Afërsi në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Depozituesi i kartelës Tova
  TovaID: 5592
  Bisedimet: 1109
  4.95
  Shqyrtime: 266

  Mund të më arrini gjatë ditës nga 8 e mëngjesit deri në 20 pasdite me pushime!

  Kam lexuar në fushën tuaj të energjisë dhe kam një pasqyrë për të ardhmen tuaj! Për tim ...


  Tel: 2.39 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.72 € / min.
  këshilla personale


 • Kartenleger Sternenfee39
  Sternenfee39ID: 5187
  Bisedimet: 17422
  4.98
  Shqyrtime: 3252

  Dhurata ime: Unë shoh thellë në shpirtin tuaj, kontaktet Angel përmes lidhjeve me botën shpirtërore. Kthimi i shpirtit ndan.


  Tel: 1.06 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


Afërsi në telefon

Afërsi në telefon + Online nga bashkëpunëtorë profesionistë dhe të çertifikuar. Clairvoyants ndihmon me aftësinë e tyre për të interpretuar të ardhmen, zakonisht pa përdorimin e ndihmave. Ky lloj interpretimi në të ardhmen u përgjigjet në mënyrë unike pyetjeve në lidhje me fushat e jetës siç janë puna, familja apo edhe dashuria dhe partneriteti. Edhe e kaluara, edhe e tashmja dhe e ardhmja mund të ndriçohen mirë nga arti i shkathtësisë. Clairvoyance ofron ndihmë të ndjeshme në jetë dhe përgjigje të pyetjeve të rëndësishme në jetë.

hedh fall

Gjeni treguesin tuaj të pasurisë për Parashikim në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Depozituesi AlinadelSol
  AlinadelSolID: 5944
  Bisedimet: 1891
  4.96
  Shqyrtime: 361

  2020 e mrekullueshme! Nga 01.02. kthehu nga zemra për ty! Alina del Sol

  Unë jam armët e tua truproja personale shpirtërore. Eksperti në ...


  Tel: 1.99 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.72 € / min.
  këshilla personale


 • Profeti dhe treguesi i pasurisë Lichtokok
  LichtcocoID: 4968
  Bisedimet: 2431
  4.95
  Shqyrtime: 375

  Clairvoyant angel medium, për të gjitha çështjet e jetës dhe gjetjen e zgjidhjesAnngelarbeit, puna e energjisë, Reiki, tensor, zgjidhje bllokade, analiza karma.


  Tel: 1.64 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


Tregim i pasurisë në> telefon

Parashikim në telefon + Në internet përmes shitësve profesionistë të fatit të testuar nga ne. Tregtarët e pasurisë zakonisht ju këshillojnë përmes përdorimit të mjeteve të tilla si kartat ose ndihmat e tjera për interpretim. Gjeni treguesin tuaj të pasurisë në zonë: punë, dashuri, partneritet dhe të ardhmen. Tregimi i pasurisë zakonisht kryhet duke përdorur mjete të ndryshme, të tilla si kuvertë tarot në sisteme të ndryshme shtrimi. Tregimi i pasurisë ndihmon për të ndriçuar të ardhmen e mundshme, por edhe të kaluarën dhe tani të pyetësit.

puna e energjisë

Gjeni punëtorin tuaj të energjisë për Puna e energjisë në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Depozituesi i kartelës Tova
  TovaID: 5592
  Bisedimet: 1109
  4.95
  Shqyrtime: 266

  Mund të më arrini gjatë ditës nga 8 e mëngjesit deri në 20 pasdite me pushime!

  Kam lexuar në fushën tuaj të energjisë dhe kam një pasqyrë për të ardhmen tuaj! Për tim ...


  Tel: 2.39 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.72 € / min.
  këshilla personale


 • Kartenleger Sternenfee39
  Sternenfee39ID: 5187
  Bisedimet: 17422
  4.98
  Shqyrtime: 3252

  Dhurata ime: Unë shoh thellë në shpirtin tuaj, kontaktet Angel përmes lidhjeve me botën shpirtërore. Kthimi i shpirtit ndan.


  Tel: 1.06 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


Puna e energjisë në telefon

Puna e energjisë në telefon + Online nga punëtorë me përvojë të energjisë që punojnë brenda niveleve delikate. Punëtorët e energjisë ndihmojnë personin që kërkon këshilla mendërisht dhe fizikisht. Puna e energjisë përdor teknika të veçanta dhe njohuri për rrjedhën e energjisë që pastrojnë trupin dhe e sjellin atë në harmoni. Fuqitë vetë-shëruese aktivizohen për të marrë vendime përkatëse në jetën e përditshme, gjithashtu për të ardhmen, pa u nënshtruar modeleve normale të sjelljes.

Astrologji

Gjeni astrologun tuaj Astrologjia në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Astrologer Sternenmann
  SternenmannID: 6314
  Bisedimet: 135
  4.98
  Shqyrtime: 41

  Me zemër, kompetencë dhe shumë përvojë në jetë, qëndroj pranë kërkuesve të këshillave. Yjet na tregojnë rrugën dhe tregojnë fatin tonë.


  Tel: 1.99 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.33 € / min.
  këshilla personale


 • Astrolog Willem
  WillemID: 3859
  Bisedimet: 19203
  4.98
  Shqyrtime: 3241

  Astrolog i shkollës së hamburgerit. Krahasimet e partneritetit, grafikët horoskop, horoskopet ditore dhe orë, analiza e karaktereve.


  Tel: 2.29 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.33 € / min.
  këshilla personale


Astrologjia në telefon

Astrologjia në telefon + Online nga astrologë profesionistë dhe të certifikuar. Astrologët përcaktojnë karakterin dhe / ose personalitetin, si dhe disponimin e pyetësit dhe zhvillojnë një horoskop për vizualizim, si bazën e një konsultimi astrologjik. Astrologjia është një udhëzues i përsosur për pyetje në lidhje me partneritetin, profesionin ose përcaktimin e kohës më të mirë për një veprim. Astrologjia Perëndimore, Kineze, Indiane ose Vedike ofron mbështetje për jetën dhe përgjigje për pyetje të rëndësishme.

Stërvitje ezoterike

Gjeni trajnerin tuaj për Trainim në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Trajnerët ezoterikë Silent-Angel
  Silent-AngelID: 4383
  Bisedimet: 35494
  4.99
  Shqyrtime: 5606

  Shansi është pseudonimi që Perëndia zgjedh kur dëshiron të mbetet inkonjito - sepse gjithçka që trondit shpirtin është lumturia!


  Tel: 1.78 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.88 € / min.
  këshilla personale


 • Depozituesi i kartelës Sabina Malika
  SabinaMalikaID: 6267
  Bisedimet: 330
  4.95
  Shqyrtime: 63

  Unë jam atje për ju!

  Këshilla të besueshme nga zemra dhe me një mendje të qartë, në mënyrë që të mund të ...


  Tel: 1.16 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.88 € / min.
  këshilla personale


Stërvitje ezoterike në telefon

Stërvitje ezoterike në telefon + Në internet nga trajnerë profesionistë ezoterikë të cilët janë kontrolluar nga ne. Trajnerët ezoterikë përdorin për shembull interpretimin e ëndrrave, stërvitjen në karma ose punën e energjisë & ​​Reiki për të zgjidhur bllokime mendore në mënyrë që të kryejnë stërvitje që udhëheq pyetësin sipas disponimit të tij, aftësive të tij dhe mundësive të tij për një zgjidhje të problemeve me familjen, punën ose stresin , Problemi sqarohet, përpunohen zgjidhje dhe qëllime.

Këshilla falas për klientët e rinj

Vlerësoni performancën e konsulentëve dhe ofertën tonë përmes këshillave falas dhe jo-detyruese në internet në telefon.

Regjistrohuni> Zgjidhni një konsulent> Testoni për 20 minuta falas
Bindni veten për cilësinë tonë - provojeni falas!
.
Hyrje në Vistano
?
Hyrje në Vistano
?
Hyrje në Vistano
?
Hyrje në Vistano
?
Hyrje në Vistano
?
Hyrje në Vistano
Ich vdesin akzeptiere Kushtet

VISTANO VERMITTELT - Pyetjet tuaja> këshilltari juaj

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Kartenleger Sternenfee39
  Sternenfee39ID: 5187
  Bisedimet: 17422
  4.98
  Shqyrtime: 3252

  Dhurata ime: Unë shoh thellë në shpirtin tuaj, kontaktet Angel përmes lidhjeve me botën shpirtërore. Kthimi i shpirtit ndan.


 • Dosje rhea-rosenstern
  rhea-rosensternID: 4720
  Bisedimet: 34019
  4.94
  Shqyrtime: 6526

  Në rast të offline ose të zënë, ju lutemi përdorni lakun e pritjes! Do t'ju marr.

  Unë kam përvojë 40 vjet përvojë dhe punë të orientuar në zgjidhje, të shpejtë dhe ...


Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Mystic Magic Mystic
  Mystic-MagicID: 4830
  Bisedimet: 3640
  4.97
  Shqyrtime: 480

  Reiki dhe më shumë! ...!

  Këshillat disi të ndryshme, të veçanta dhe konstruktive. Holistik, në shumë ...


 • Lexuesi i kartelës R-Engelhardt
  R-EngelhardtID: 6259
  Bisedimet: 678
  4.96
  Shqyrtime: 101

  Jemi të lumtur që ju rekomandojmë DorisG reha-rosenstern të Dielën deri në 22 pasdite.

  Eksperti Medot Tarot - që nga vitet 40 - analiza e partneritetit - shok i shpirtit ...


Këshilltarët falas nga fushat e tjera

natyrë shpirtërore

Thirrje falas për një lexues letrash, shkathtës, tregues të pasurisë, punëtor energjetik, astrolog, trajner ezoterik.

Psychologie

Thirrje falas për një psikolog të kualifikuar, naturopath për psikoterapi ose këshilltar psikologjik.

ushqim

Thirrje falas për një nutricionist, trofolog, praktikues alternative të shëndetit, dietolog, trainer për peshë.

shëndetësor

Thirrje falas për mjekun, mjekun shkollor, mjekun alternative të shëndetit, terapistin e mirëqenies dhe mendimin e dytë.

veterinari

Thirrni falas me një veteriner, naturopath për kafshët, homeopat për kafshët, trainer të sjelljes ose psikolog të kafshëve.

Këshilla anonime

Këshilla telefonike - pa detyrime dhe pa siguruar të dhënat tuaja.

Këshilla anonime dhe të sigurta

Ju nuk dëshironi të përdorni të dhënat tuaja personale në internet dhe ndiheni më të sigurt? Nuk ka problem! Ju gjithashtu mund të kontaktoni këshilltarin tuaj përmes numrit të ngarkueshëm të vlerës së shtuar pa specifikuar asnjë të dhënë. Do të faturoheni përmes faturës suaj të telefonit.

 • 09003-847826609003-8478266
 • RRJETI ANKIMI FIKUAR
 • 1183811838
 • INFORMACION ANONIUM
 • Verlange VISTANO! Über die Auskunft 1183811838 kannst Du Dich für 1,86 €/Min. anonym aus dem Festnetz vermitteln lassen (Mobil abweichend).
 • 22899 + PIN 1122899 + PIN 11
 • ANONYMOUSLY MOBILE
 • Über Dein Handy kannst Du anonym zum Festpreis von 1,99 €/Min. telefonieren. Wähle dazu auf deinem Handy die 22899 + PIN 1122899 + PIN 11 .
Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Pushim
  Shtresat e Shelës
  SheliaID: 4186
  Bisedimet: 54605
  4.99
  Shqyrtime: 4575

  Për statusin jashtë linje, ju lutemi përdorni modelin e mbajtjes.

  Konsultimet e mia janë gjithmonë në tokë dhe të përzemërta, por ende të qarta dhe ...


 • Depozituesi i kartelës Shania13
  Shania13ID: 4564
  Bisedimet: 75480
  4.99
  Shqyrtime: 7749

  Konsultim i paqartë me ndihmën e kartave dhe lavjerrësve Lenormand. Dashuria, profesioni, financat; fokus i veçantë është "mirëqenia emocionale". Së bashku ne gjejmë ...


Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Mystic Magic Mystic
  Mystic-MagicID: 4830
  Bisedimet: 3640
  4.97
  Shqyrtime: 480

  Reiki dhe më shumë! ...!

  Këshillat disi të ndryshme, të veçanta dhe konstruktive. Holistik, në shumë ...


 • Lexuesi i kartelës R-Engelhardt
  R-EngelhardtID: 6259
  Bisedimet: 678
  4.96
  Shqyrtime: 101

  Jemi të lumtur që ju rekomandojmë DorisG reha-rosenstern të Dielën deri në 22 pasdite.

  Eksperti Medot Tarot - që nga vitet 40 - analiza e partneritetit - shok i shpirtit ...


Psychologen

Gjeni psikologë, naturopatë dhe shumë më tepër për Terapia në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Mjek praktikant alternativ për psikoterapi W. Große
  W. GroßeID: 5384
  Bisedimet: 2760
  4.99
  Shqyrtime: 646

  Marrëdhënia, partneriteti, familja, sëmundja, profesioni, kriza, frika, qëllimet - Së bashku sqarojmë pyetje të hapura dhe i gjejmë hap pas hapi me ...


  Tel: 1.35 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.15 € / min.
  këshilla personale


 • Mjeku jo-mjekësor për psikoterapi H. Anbergen
  H. AnbergenID: 5062
  Bisedimet: 165
  4.93
  Shqyrtime: 62

  Jeta juaj! - rruga juaj për ju :)

  Ju jeni unike. Unë pasqyroj forcën tuaj dhe të mrekullueshme ...


  Tel: 1.79 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


Këshillimi psikologjik online

Këshillim psikologjik në telefon + në internet nga psikologë profesionistë dhe të çertifikuar dhe natyralopatë nga të gjitha departamentet. Këtu do të gjeni një përmbledhje të të gjithë psikologëve, psikoterapistëve dhe naturopatëve për psikoterapi: Psikologë diplomatikë, psikoterapistë psikikë, psikoterapistë mjekë / psikiatër, edukatorë, naturopatë për psikoterapi, psikoterapistë për fëmijë dhe adoleshentë për këshillime psikologjike në internet.

konsulent Shëndeti

Gjeni mjekë, praktikues alternative dhe shumë më tepër për Terapia në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Profesionist jo-mjekësor B. Dicke
  B. DickeID: 4797
  Bisedimet: 15
  5.00
  Shqyrtime: 5

  Temat e këshillimit: ilaç, shërim kuantik, akupresurë, homeopati, ilaçe lulesh Bach,

  Temat e këshillimit: Mjekësia, Psikologjia, Shërimi kuantik, Acupressure, ...


  Tel: 1.64 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.15 € / min.
  këshilla personale


 • Terapist Wellness - këshilltar: J. Albrecht
  J. AlbrechtID: 6327
  Bisedimet: 1
  0
  Shqyrtime: 0

  Mësoni të qëndroni të qetë. Jo gjithçka meriton përgjigje.

  Për të parë qartë, shpesh është e mjaftueshme të ndryshosh drejtimin e pamjes.


  Tel: 1.78 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.06 € / min.
  këshilla personale


Konsulencë shëndetësore Online

këshilla Shëndeti në telefon + në internet përmes konsulentëve profesional dhe të çertifikuar të shëndetit nga të gjitha departamentet. Këtu do të gjeni një përmbledhje të mjekëve nga të gjitha departamentet, naturopatët, naturopatët dhe terapistët e shëndetit për këshilla shëndetësore në internet.

Dietitians

Gjeni dietologë, naturopatë dhe shumë më tepër për Terapia në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Profesionist jo-mjekësor B. Dicke
  B. DickeID: 4799
  Bisedimet: 14
  0
  Shqyrtime: 1

  Trainim dhe këshilla për çrregullimet e të ngrënit, mbipesha, dëshirat ushqimore.etc.

  Unë ofroj stërvitje dhe këshilla për çrregullimet e të ngrënit, mbipesha, ...


  Tel: 1.64 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.33 € / min.
  këshilla personale


 • Pesha e trajnerëve A. Sand Cooler
  A. SandkühlerID: 6212
  Bisedimet: 15
  5.00
  Shqyrtime: 5

  Unë jam në dispozicion çdo ditë, me pushime. Lutemi të përdorësh rikthimin. falemnderit

  Unë ofroj këshilla individuale ushqyese, dmth posaçërisht për nevojat tuaja ...


  Tel: 1.85 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


Këshilla ushqyese në internet

Dieteticieneve në telefon + në internet përmes nutricionistëve profesionistë dhe të certifikuar nga të gjitha departamentet. Këtu do të gjeni një përmbledhje të të gjithë naturopatëve, trajnerëve të peshave, ushqyesve, dietologëve dhe dietologëve: për këshilla ushqyese në internet.

herbalists Kafshëve

Gjeni veterinerë, naturopatë dhe shumë më tepër për Terapia në telefon

Në vazhdim, ofertat e Vistano janë publikuar në emrin dhe rendin e këshilltarëve përkatës.
 • Praktikuesit e Shërimit të Kafshëve / Osteopatët H. Einwächter-Langer
  H. Einwächter-LangerID: 5095
  Bisedimet: 70
  5.00
  Shqyrtime: 30

  Homeopati i kafshëve, mjetet e luleve Bach, psikologjia e kafshëve, çështjet e të ushqyerit, problemet e lëkurës, problemet e sjelljes, sistemi musculoskeletal


  Tel: 1.99 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 0.97 € / min.
  këshilla personale


 • Mjeku i shërimit të kafshëve / Osteopat S. Zeier
  S. ZeierID: 5377
  Bisedimet: 46
  5.00
  Shqyrtime: 11

  Konsultimi Cat: të ushqyerit, homeopatinë, mjetet e vetme dhe komplekse, këshillimin e sjelljes dhe këshillimin për humbje.

  Pas mësimit tim në distancë, unë trajtova gjerësisht me temën e maceve dhe ...


  Tel: 1.39 € / min.
  Nga d. Fiks *

  Chat: 1.33 € / min.
  këshilla personale


Këshilla Veterinare Online

Këshilla veterinare në telefon + në internet nga veteriner profesionistë dhe të certifikuar të të gjitha specialiteteve. Këtu do të gjeni një përmbledhje të të gjithë psikologëve të kafshëve, trainerëve të sjelljes, naturopatëve, veterinerëve, veterinerëve, ushqyesve, këshilltarëve për komunikimin e kafshëve dhe shëruesve alternative për këshillat në internet të mjekësisë veterinare.

Zonat Vistano

Këshilla telefonike në të gjitha fushat e jetës! Në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë këshilltari juaj i besueshëm

Ikona e Këshillimit Shpirtëror - E Bardha

natyrë shpirtërore

Ikona e Psikologjisë - E Bardha

Psychologie

Ikona e Shëndetit - E Bardhë

shëndetësor

Ikona e mjekësisë veterinare - e bardhë

veterinari

ngulit

CEO:
Rene Kinkel dhe Marc Bläsing

HRB 49310
Regjistroni gjykatën: Amtsgericht Frankfurt / Main
TVSH Nr. ID: DE 813 017 002

isee newmedia GmbH

Bechtenwaldstrasse 5
65931 Frankfurt / Main

telefon:
Faqe Hyrëse: www.vistano.com
E-Mail: support@vistano.de

Për përmbajtjen e faqeve të lidhura jashtë dhe ofron Vistano nuk merr asnjë përgjegjësi. Vistano nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e faqeve të lidhura. Termat dhe kushtet e përgjithshme të Vistano-s dhe informacionet për privatësinë dhe sigurinë mund të gjenden në faqet tona përkatëse të portalit. Bashkimi Evropian ka krijuar një platformë online (platformë OS) për zgjidhjen jashtëgjyqësore të mosmarrëveshjeve të konsumatorëve: www.ec.europa.eu/consumers/odr. Dëshirojmë të theksojmë se isee newmedia GmbH nuk merr pjesë në procedurat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve para një bordi të arbitrazhit të konsumatorit në përputhje me §36 VSBG.